Strona 1 z 49 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 971
Like Tree492Likes

Wątek: OLT Express - opinie, uwagi

  1. #1
    Administrator Senior Screener
    Awatar Witek

    Dołączył
    Nov 2006
    Mieszka w
    POZ

    Domyślnie OLT Express - opinie, uwagi


    Polecamy

    OLT Express - opinie, uwagi

    Zaczątek nowego forum...
     

  2. #2

    Dołączył
    Sep 2010
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

    Domyślnie

    Może ktoś tutaj mi odpisze. Myślicie, że warto pisać reklamacje (opóźnienie ponad 3 godziny), czy raczej sobie odpuścić?
     

  3. #3
    Awatar irkolo

    Dołączył
    Oct 2008
    Mieszka w
    Małopolska

    Domyślnie

    Tak dla przypomnienia to pod marką OLT Express działają 3 firmy polskie:

    • OLT EXPRESS sp. z o.o. NIP:5833145765,
    • OLT EXPRESS POLAND sp. z o.o. (d.YES Airways) NIP: 9512293636 i
    • OLT EXPRESS REGIONAL sp. z o.o.(d.Jet air) NIP:8522255803

    i jedna niemiecka

    • OLT Express Germany GmbH
     

  4. #4
    szczurwa
    Goście

    Domyślnie

    Konkurencja działa !

    Tradycją stało się u mnie w domu, że w Dzień Dziecka zabieram starszą córkę w lotniczą podróż. W tym roku padło na Szczecin. Bilety w taryfie FM kupiłem prawie rok temu, dość szybko zresztą znikły one z systemu. Jakiś czas temu sprawdziłem lotowską ofertę WAW-SZZ na 01.06.2012 i okazało się, że bilety dostępne są tylko w taryfie semi-flex lub wyższej. Dziś jednak znów można je kupić w najtańszej taryfie...;-) Dziwnie zbiegło się to z rozpoczęciem rejsów przez OLT na wspomnianej trasie. Czy możliwe jest, że część pasażerów LOT-u, którzy wykupili bilety w wyższych taryfach, zwróciło je, aby skorzystać z tańszej oferty OLT ?
     

  5. #5

    Dołączył
    Feb 2010
    Mieszka w
    KRK

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez szczurwa Zobacz posta
    Konkurencja działa !

    Tradycją stało się u mnie w domu, że w Dzień Dziecka zabieram starszą córkę w lotniczą podróż. W tym roku padło na Szczecin. Bilety w taryfie FM kupiłem prawie rok temu, dość szybko zresztą znikły one z systemu. Jakiś czas temu sprawdziłem lotowską ofertę WAW-SZZ na 01.06.2012 i okazało się, że bilety dostępne są tylko w taryfie semi-flex lub wyższej. Dziś jednak znów można je kupić w najtańszej taryfie...;-) Dziwnie zbiegło się to z rozpoczęciem rejsów przez OLT na wspomnianej trasie. Czy możliwe jest, że część pasażerów LOT-u, którzy wykupili bilety w wyższych taryfach, zwróciło je, aby skorzystać z tańszej oferty OLT ?
    Nie jest mozliwe, bo zwrócic bez straty mogliby tylko full flex a takie kosztują od 500 zł w górę OW i generalnie nikt takiego bletu na krajówkach nie kupuje z wielomiesięcznym wyprzedzeniem... Poprostu LO dołozyl do koszyka trochę promocyjnych taryf i stąd ta cena.
     

  6. #6

    Dołączył
    May 2010
    Mieszka w
    Jasionka/Rzeszów

    Domyślnie

    Długość typowa dla reklamy TV, więc możemy się chyba takich spodziewać na dniach

    OLT Express - Narodziny - YouTube
    OLT Express dla Biznesu - YouTube

    Edit:
    Coraz bardziej mi to wygląda jak Virgin PL z tymi stewkami na czerwono :P
     

  7. #7

    Dołączył
    May 2010
    Mieszka w
    Sosnowiec (KTW)

    Domyślnie

    Reklamy są po prostu rewelacyjne. Gratulacje dla OLT.
     

  8. #8
    Awatar agravator

    Dołączył
    Jul 2010
    Mieszka w
    Łowicz

    Domyślnie

    Załoga z reklamy jest prawdziwa czy to podstawieni aktorzy?
    Ostatnio edytowane przez Witek ; 19-04-2012 o 22:45 Powód: OT
     

  9. #9
    Awatar gaugan

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    villanoof

    Domyślnie

    Aktorzy, ale latali prawdziwi
     

  10. #10
    Administrator Senior Screener
    Awatar Witek

    Dołączył
    Nov 2006
    Mieszka w
    POZ

    Domyślnie

    Absurdalna część o mundurach skasowana - proszę nie wracać do tych bzdur !!
     

  11. #11

    Dołączył
    Nov 2009

    Domyślnie

    Dodzwonić sie do nich nie sposób

    Czy ktoś wie jak wygląda sprawa nie wykorzystanego biletu, czy można odzyskać opłaty jak w LOT ?
     

  12. #12

    Dołączył
    Apr 2012

    Domyślnie Kiedy wróci odprawa on-line?

    Czy ktoś może słyszał, kiedy (i czy w ogóle???) będzie ponownie możliwość odprawy on-line? Konsultanci na maila odpowiadają, że nie znają terminu.
    Wysyłam w podróż żonę z dwójką dzieci i nie uśmiecha mi się odstawiać ich na dwie godziny przed startem na stanowisko check-in, żeby na pewno dostali miejsca obok siebie...
     

  13. #13

    Dołączył
    Jan 2010
    Mieszka w
    Warszawa

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez jaro738 Zobacz posta
    Długość typowa dla reklamy TV, więc możemy się chyba takich spodziewać na dniach

    OLT Express - Narodziny - YouTube
    OLT Express dla Biznesu - YouTube

    Edit:
    Coraz bardziej mi to wygląda jak Virgin PL z tymi stewkami na czerwono :P
    Dobre spoty. Ich styl dużo mówi o tym jak OLT się chce pozycjonować - mój domowy ekspert o marketingu skomentował: "mocno premium"
    pawi81 likes this.
     

  14. #14
    Awatar Paweł_1978

    Dołączył
    Aug 2010
    Mieszka w
    Warszawa

    Domyślnie

    Jakiej narodowości są piloci w OLT Express? Czytałem o Niemcach, Grekach i Maltańczykach. Na liveatc.net wyraźnie słychać inny akcent. Czy są jeszcze inni? Czy Polacy też dla nich latają? Informują, że mają 112 pilotów - gdzie oni wszyscy są?
     

  15. #15

    Dołączył
    Jan 2011
    Mieszka w
    Łódź

    Domyślnie

    Na locie z Gdańska do Łodzi odezwał się pilot po Polsku To chyba jacyś Polacy też latają
     

  16. #16
    Awatar pawi81

    Dołączył
    Apr 2009
    Mieszka w
    EPPL

    Domyślnie

    niektórzy nawet są na tym forum
    Pozdrawiam, PAWi / www.lubiepodroze.eu - blog o podróżach i turystyce
     

  17. #17
    Awatar Paweł_1978

    Dołączył
    Aug 2010
    Mieszka w
    Warszawa

    Domyślnie

    Na razie słuchałem tylko wczoraj i dziś WAW>WRO>WAW, bo mój brat z nimi wtedy leciał i stąd mój post.
     

  18. #18

    Dołączył
    Aug 2008
    Mieszka w
    Wenus

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Paweł_1978 Zobacz posta
    Jakiej narodowości są piloci w OLT Express? Czytałem o Niemcach, Grekach i Maltańczykach. Na liveatc.net wyraźnie słychać inny akcent. Czy są jeszcze inni? Czy Polacy też dla nich latają? Informują, że mają 112 pilotów - gdzie oni wszyscy są?
    Jeśli chodzi o pilotów odrzutowców, to na naszym rynku jest raczej przewaga Boeingów niż Airbusów. Nie powinno więc dziwić że piloci z Polski są w OLT Express mniejszości.
     

  19. #19

    Dołączył
    Oct 2007
    Mieszka w
    Lublin/Warszawa

    Domyślnie

    jeszcze w lutym w GDA dosiedli się do mojego stolika na obiadek dwaj piloci - jeden niemiec drugi francuz, miło pogadaliśmy sobie z godzinkę, już wtedy mówili, że sporo "ich" niemieckich załóg szykuje się na latanie po naszym niebie.
     

  20. #20

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    WAW

    Domyślnie


    Polecamy

    Cytat Zamieszczone przez Paweł_1978 Zobacz posta
    Jakiej narodowości są piloci w OLT Express? Czytałem o Niemcach, Grekach i Maltańczykach. Na liveatc.net wyraźnie słychać inny akcent. Czy są jeszcze inni? Czy Polacy też dla nich latają? Informują, że mają 112 pilotów - gdzie oni wszyscy są?
    Czy to Ci przeszkadza? czy pytasz z ciekawości?
     

Strona 1 z 49 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

LinkBacks (?)

  1. 29-07-2012, 10:10
  2. 26-07-2012, 16:11
  3. 13-07-2012, 13:00
  4. 12-07-2012, 17:46
  5. 11-07-2012, 15:04
  6. 08-07-2012, 00:48
  7. 07-07-2012, 20:28
  8. 04-07-2012, 10:52
  9. 29-06-2012, 21:09
  10. 26-06-2012, 20:01
  11. 24-06-2012, 18:21
  12. 24-06-2012, 17:04
  13. 20-06-2012, 23:10
  14. 20-06-2012, 21:18
  15. 20-06-2012, 21:17
  16. 20-06-2012, 11:14
  17. 18-06-2012, 10:54
  18. 16-05-2012, 13:27
  19. 07-05-2012, 19:28
  20. 07-05-2012, 15:35
  21. 04-05-2012, 21:57
  22. 29-04-2012, 10:39
  23. 24-04-2012, 09:58
  24. 22-04-2012, 09:46
  25. 22-04-2012, 08:35
  26. 21-04-2012, 23:50
  27. 21-04-2012, 17:52
  28. 21-04-2012, 17:23
  29. 21-04-2012, 16:22
  30. 21-04-2012, 14:23
  31. 21-04-2012, 13:50
  32. 21-04-2012, 13:44
  33. 21-04-2012, 13:12
  34. 21-04-2012, 13:11
  35. 21-04-2012, 12:58

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •