Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12
  1. #1
    Awatar Gabec

    Dołączył
    Jan 2007
    Mieszka w
    KRK

    Domyślnie GERMANWINGS - recenzje


    Polecamy

    Kody linii:
    IATA: 4U
    ICAO: GWI

    Strona linii lotniczej:
    Germanwings ? tanie loty

    Informacje nt foteli:
    Germanwings: Best Seats - SeatGuru

    Informacje nt floty:
    Germanwings Fleet | Airfleets

    Ostatnio edytowane przez Gabec ; 09-07-2011 o 13:18
    no risk, no fun ;D


  2. #2
    Awatar yeti pilot

    Dołączył
    Aug 2010
    Mieszka w
    EPKK

    Domyślnie

    Dajcie jakas opinie blagam!!! lece german 19 i nie mam yadnzch informacji!!!

  3. #3
    Photo Screener
    Awatar Canon

    Dołączył
    May 2007
    Mieszka w
    WAW

    Domyślnie

    Proszę bardzo

    Dużo miejsca na nogi w porównaniu z Airbusami Wizzaira. Bardzo miła obsługa, czyste i zadbane samoloty. Loty o czasie. W nocy przygaszone światło na pokładzie, żadnych reklam z głośników i zdrapek jak w Ryanair. Polecam.

  4. #4

    Dołączył
    Mar 2010
    Mieszka w
    Długołęka WRO

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Canon Zobacz posta
    Proszę bardzo

    Dużo miejsca na nogi w porównaniu z Airbusami Wizzaira. Bardzo miła obsługa, czyste i zadbane samoloty. Loty o czasie. W nocy przygaszone światło na pokładzie, żadnych reklam z głośników i zdrapek jak w Ryanair. Polecam.
    Kilku Niemców mówiło mi, że często są opóźnione wewnątrz Niemiec. Mnie także zdarzyło się dwa, trzy razy.

  5. #5
    Awatar MatSi

    Dołączył
    Oct 2007
    Mieszka w
    FRA

    Domyślnie

    Śladami "Matki Lufthansy" Germanwings zmieniło swoją stronę internetową, a także zaczynają instalować nowe fotele RECARO w swoich samolotach.
    Na pierwszy ogień poszedł reg D-AKNS .Fotele są takie same jak w samolotach Lufthansa, tylko że w kolorach Germanwings.
    Do czerwca 12 z pośród 30 samolotów floty Germanwings będą już mieć je zamontowane.
    Info w jęz. niemieckim oraz fotki na profilu Facebookowym Germanwings:
    Exklusiver Preview: Neue Sitze an Bord. | Facebook

  6. #6
    Awatar Arthur1975

    Dołączył
    Dec 2007
    Mieszka w
    Belfast

    Domyślnie

    W Belfascie ptaszki cwierkaja ze EGAA lub EGAC ma dostac polaczenie z Niemcami. Nawet szef EGAA wspomnial o tym w wywiadzie dla BBC. Plotka niesie iz ma to byc Germanwings. Jako ,ze Dublin ma Koln ,to trzymam kciuki za Berlin. Ma ktos moze jakies info o tym???
    Come on Arsenal--))

  7. #7
    Awatar SkyGuy

    Dołączył
    Jan 2011
    Mieszka w
    Berlin, Germany, Germany

    Domyślnie

    ...a w Niemczech wrobelki cwierkaja, ze Lufthansa rozwaza likwidacje Germanwings

    Aus für Marke

    Lufa sie ostro zabrala za ciecie kosztow.

  8. #8
    Awatar Arthur1975

    Dołączył
    Dec 2007
    Mieszka w
    Belfast

    Domyślnie

    BMI jiz zalatwili
    Come on Arsenal--))

  9. #9
    Awatar jtf2

    Dołączył
    Apr 2008
    Mieszka w
    DUS

    Domyślnie

    W tej chwili ich loty sa w systemie rezerwacyjnym Lufthansy. Kilka dni kupowalem bilety na stronie LH. Do Klagenfurtu lece Germanwings a z powrotem LH - wszystko na jednym bilecie, ktorego nie widzi system rezerwacji Germanwings. Nie bardzo rozumiem dlaczego tak jest, ale wlasciwie jest mi obojetne. Lecialem Germanwings kilkanascie razy. Jest OK jak na te pieniadze.
    pozdrawiam

    jtf2



  10. #10

    Dołączył
    Jun 2008
    Mieszka w
    Szczecin / Berlin

    Domyślnie

    Jak dotad unikam skutecznie Ale za mile wlasnie drugiej polowce bilet musialem kupic, innego wyjscia nie bylo. Bilety za mile sa w taryfie SMART, i jest w tym zawarty jakis napoj i przekaska, ktorych w taryfie BASIC nie ma. Moje pytanie: czy CC faktycznie patrzy na liste pasazerow i potem mowi: pani z 20A dostanie herbatke za darmo bo ma bilet w SMART, a pani z 19A musi zaplacic bo kupila bilet w BASIC? Jakies to dziwne mi sie wydaje, ale sadzac z informacji na ich stronie tak wlasnie to wyglada...

  11. #11
    Awatar jtf2

    Dołączył
    Apr 2008
    Mieszka w
    DUS

    Domyślnie

    Jest tak jak piszesz. kilka miesięcy temu znów leciałem Germanwings i pani przyniosła mi kanapkę a sąsiadce nie.
    Bilet smart był o 20 Euro droższy, ale na niektórych trasach można za to wybierać miejsca w pierwszych rzędach + bagaż + kanapka (dobra).
    Ale wiem, że na najbardziej dochodowych trasach miejsca w pierwszych trzech rzędach będą tylko dla taryfy best.
    A jest tam trochę więcej miejsca na nogi.
    pozdrawiam

    jtf2



  12. #12

    Dołączył
    Jun 2008
    Mieszka w
    Szczecin / Berlin

    Domyślnie


    Polecamy

    Dzieki za info

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •