Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Canon
  • 1 Post By Canon

Wątek: BINTER CANARIAS - recenzje

  1. #1
    Awatar Gabec

    Dołączył
    Jan 2007
    Mieszka w
    KRK

    Domyślnie BINTER CANARIAS - recenzje


    Polecamy

    Kody linii:
    IATA: NT
    ICAO: IBB

    Strona linii lotniczej:
    https://www.bintercanarias.com/eng

    Informacje nt foteli:
    ---

    Informacje nt floty:
    Binter Canarias Fleet | Airfleets aviation
    Ostatnio edytowane przez Gabec ; 29-06-2013 o 14:51
    no risk, no fun ;D


  2. #2
    Photo Screener
    Awatar Canon

    Dołączył
    May 2007
    Mieszka w
    WAW

    Domyślnie BINTER CANARIAS - recenzje

    Ktoś leciał tymi liniami i może się podzielić wrażeniami?
    Ostatnio edytowane przez Gabec ; 29-06-2013 o 14:50 Powód: http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/85-podroze_lotnicze/17-linie_lotnicze_recenzje/297-opinie_opisy_zasady_pisania_w_dzia

  3. #3
    Awatar Mateusz Janiec

    Dołączył
    Aug 2007
    Mieszka w
    Rzeszów

    Domyślnie

    Ja będę leciał 07/07, dam znać.
    Audi RS7 '16 4.0 TFSI 720KM/800NM.
    Aer Lingus - Simply unbeatable!
    Aer Lingus - This is not just an airline, this is Aer Lingus!
    Aer Lingus - Reaching for new heights!

  4. #4

    Dołączył
    Jan 2010

    Domyślnie

    Fajne linie, gdzie i czym lataja wiadomo. Na kazdym Kanaryjskim lotnisku wlasne stanowiska do odprawy, zazwyczaj male kolejki do nich, za usmiech mozna dostac nawet priority bag-tag nie robia problemow (przynajmniej ja nie mialem) ze zmiana godzin wylotu, np. jezeli pojawiasz sie na lotnisku wczesniej i lapiesz sie na wczesniejszy lot.
    Loty zazwyczaj o czasie, chociaz zdarzaja sie opozienia ok. Pol h -czekaja na wlasne transfery z innych wysepek. Atrki zadbane, gazety hiszpanskie, mile stewy, ktore wiekszosc pasazerow znaja - i to widac w czasie lotu woda i batonik (pyszny!), plus chusteczki odswiezajace.
    Do startu i ladiwania musyka relaksacyjna wlaczona, cuiierek na znizaniu
    Bagaz zazwyczaj szybko ale z moich doswiadczen najdluzej sie czeka na LPA.
    Sensacji zadnych nie mialem, ale podejrzewam ze w przypadku awarii i innych opoznien podejscie typowo wyspiarskie maja

  5. #5
    Photo Screener
    Awatar Canon

    Dołączył
    May 2007
    Mieszka w
    WAW

    Domyślnie

    I o to chodziło Dzięki wielkie, dobra informacja, ze można wcześniej polecieć jeżeli są miejsca

  6. #6
    Photo Screener
    Awatar Canon

    Dołączył
    May 2007
    Mieszka w
    WAW

    Domyślnie


    Polecamy

    I ja w końcu przetestowałem te linie. W sumie to już z miesiąc temu, ale zapomniałem napisać.
    Zjawiliśmy się przy check-inie na 15 minut przed odlotem (ale na ponad 3 godziny przed naszym zarezerwowanym). Pani w check-inie wydrukowała nam karty pokładowe i powiedziała, że jak zdążymy do gate to polecimy. W gate przyszliśmy pod koniec boardingu. W samolocie czysto, miejsca nienumerowane. Można było zakupić prasę lokalną. Podczas całego lotu przyjemna muzyka w tle. Z serwisu woda gazowana i niegazowana, orzeszki ziemne, później chusteczka nawilżająca i cukierek. Bardzo miła i sympatyczna załoga, wykazująca profesjonalizm.

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •