Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1
    Awatar Rob_Sad

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Poznań

    Domyślnie Problem z ściagnieciem pogody z sieci ?!?


    Polecamy

    Mam XP media center (oryg), z standardowym firewallem, wszystko mi dziala, wiekszosc programow nie ma problemow z dostepem do sieci (system pyta czy pozwolic na dostep). Jednak przy probie sciagnieca pogody przez FS2004 od razu wyskakuje mi komunikat ze nie ma polaczenia. Ktos z Was mial taki problem ? Poradziliscie sobie ?
    Ostatnio edytowane przez Rafalik ; 13-07-2010 o 21:27

  2. #2
    Awatar clmisiu

    Dołączył
    Jan 2007
    Mieszka w
    Kraków, Gorce

    Domyślnie

    Moze masz problemy z netem. Ja tak mialem. Zobacz na forum aztec.pl. tam jest cos o problemach ze sciaganiem . Nie podam linku, bo na informatyce nielegalnie w necie siedze :P

  3. #3
    Awatar Bartek

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Łódź

    Domyślnie

    Skoro wyskakuje błąd o braku połączenia, to może serwer pogodowy po prostu padł?
    Pozdrawiam :)

  4. #4
    Awatar clmisiu

    Dołączył
    Jan 2007
    Mieszka w
    Kraków, Gorce

    Domyślnie

    To chyba bym i ja nie mogl kozystac z realnej pogody...

  5. #5
    Awatar S.W.A.T

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    2.0nm NE of OKE

  6. #6
    Awatar Rob_Sad

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Poznań

    Domyślnie


    Polecamy

    Probowalem sciagnac w sobote.
    Dzieki poszukam jeszcze i pokombinuje

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •