Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
  1. #1

    Dołączył
    Aug 2007
    Mieszka w
    Kraków

    Domyślnie Problem w FS2004


    Polecamy

    Witam! Mam taki problem ze jak laduje np 737 to w momencie dotkniecia pasa nie "leci" charaktrystyczny dym spod kól. Czego to jest problem? z gory thx
    Ostatnio edytowane przez Rafalik ; 13-07-2010 o 22:12

  2. #2

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    EPPL

    Domyślnie

    Ten dym jest zawsze i w kazdym większym samolocie, oczywiście takze w realu
    To wynik tarcia opon o pas w trakcie przyziemienia.
    EDIT: Źle zrozumiałem.
    Tak lekko przyziemiasz??
    Moze to przez ustawienia realności.

  3. #3
    Awatar Blank

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    ZCH

    Domyślnie

    A ja wspomnę o moim dziwnym problemie.
    Nowy komp, ogólnie na wypasie, FS2004 śmiga naprawdę rewelacyjnie, ale nie to jest problemem.
    Otóż, podczas używania FS'a pokazuje mi sie informacja, że kabel sieciowy jest odłączony
    Dzieje sie tak po 10-15 minutach od uruchomienia. Kilka-kilkanaście minut po wyłączeniu Fs'a wszystko wraca do normy.
    Ktoś ma jakies pomysły ??
    NIKON D5100, , MTO 11CA

  4. #4
    Tomm
    Goście

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Blank
    A ja wspomnę o moim dziwnym problemie.
    Nowy komp, ogólnie na wypasie, FS2004 śmiga naprawdę rewelacyjnie, ale nie to jest problemem.
    Otóż, podczas używania FS'a pokazuje mi sie informacja, że kabel sieciowy jest odłączony
    Dzieje sie tak po 10-15 minutach od uruchomienia. Kilka-kilkanaście minut po wyłączeniu Fs'a wszystko wraca do normy.
    Ktoś ma jakies pomysły ??
    może masz więcej niż 1 interfejs sieciowy, a FS szuka ruchu na wszystkich, nie tylko na tym aktywnym? potem windowsy po prostu ukrywają go? zobacz w panelu sterowania, w połączeniach sieciowych, ile jest kart sieciowych

  5. #5
    Awatar Blank

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    ZCH

    Domyślnie


    Polecamy

    Yo.
    Tak jak sie domyślałem, powód okazał się błahy. Tylko te błahe problemy najczęściej przysparzają najwięcej kłopotów.
    Błąd tkwił w tym, iż nieopatrznie odznaczona była możliwość odłączania karty sieciowej w celu oszczędności energii.
    FS zapewne zwiększał prace procka i komp szukał możliwości oszczędzania
    Pozdrawiam i dzięki Tomm za zainteresowanie
    NIKON D5100, , MTO 11CA

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •