Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1
    Awatar kazek92

    Dołączył
    Mar 2009
    Mieszka w
    Radomsko

    Domyślnie Problem z wyświetlaniem samolotów na Vatsim


    Polecamy

    Mam problem z wyświetlaniem samolotów na vatsimie...
    Stoję na płycie lotniska , widze co inni piloci piszą na UNICOMie ale niestety nie widze samolotów...
    Myśle, że może mieć znaczenie to , że używam Windows Vista.

    Proszę o pomoc
    Z góry dziękuje

  2. #2
    Awatar b 737

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Staszów
    Pozdrawiam G

  3. #3

  4. #4

  5. #5
    Awatar kazek92

    Dołączył
    Mar 2009
    Mieszka w
    Radomsko

    Domyślnie

    Zrobiłem wszystko co jest napisane we wszystkich postach ktore wysłaliście...
    Sytuacja wygląda tak że samoloty widze tylko na EGLL...
    Kiedy wchodze ze znajomym na lotnisko np. na EPKT to ja go nie widze a on mnie tak...

    W czym może tkwić problem...

  6. #6
    Awatar kazek92

    Dołączył
    Mar 2009
    Mieszka w
    Radomsko

    Post

    Problem rozwiązany.
    Chodziło tu o antywirusa. Dla przyszłych pokoleń : Najlpeiej zawsze najpierw sprawdzić antywirusa , jego ustawienia. Jak to niepomoże wtedy go odinstalowac i sprawdzić czy wszystko ok.

    Dzieki za pomoc!

  7. #7
    Awatar Gizmo

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Rzeszów

    Domyślnie Wygląd innych samolotów w sieci VATSIM

    Witam, mam taki dziwny problem, kiedy zaloguję sie na Vatsim i jako swój samolot mam wybrany np. 737 w barwach LOT, to wszystkie inne samoloty innych użytkowników sieci też mają wygląd 737 LOTu. Gdy mam ustawiony 737 lufy, to inni też mają wygląd 737 lufy. Jak sobie z tym poradzić?

    Dzięki za pomoc - pozdrawiam serdecznie.
    Ostatnio edytowane przez RzEmYk ; 20-03-2011 o 10:08 Powód: Pisownia.
    ----
    NIEZGODNY Z REGULAMINEM PODPIS USUNIĘTY

  8. #8
    ModTeam
    Awatar RzEmYk

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Tarnów i okolice

    Domyślnie

    Wróżka twierdzi, że nie wie. Fusy się jej zepsuły.
    Jak chcesz pomocy od nas, to wypadało by podać podstawowe informacje typu:
    - wersja symulatora, zainstalowane patche/service packi;
    - wersja klienta sieci vatsim.
    Ostatnio edytowane przez RzEmYk ; 20-03-2011 o 10:11
    [Blaszak: MSI Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX1080, Win7, P3D v4.5. EOS 500D+C 15-85 IS USM+C 50 1.8 STM]

  9. #9
    Awatar Gizmo

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Rzeszów

    Domyślnie

    Mam flight simulator 2004, z dodatków: WOAI oraz Active Sky.
    Klient vatsim: Squawbox 4.0.

    Pozdrawiam serdecznie.
    Ostatnio edytowane przez RzEmYk ; 05-04-2011 o 21:36 Powód: Czy to trudno pisać po polsku?
    ----
    NIEZGODNY Z REGULAMINEM PODPIS USUNIĘTY

  10. #10
    Awatar Dominio777

    Dołączył
    Jan 2009
    Mieszka w
    Sędziszów Młp

    Domyślnie


    Polecamy

    Witam

    Dzis pierwszy raz pojawil sie problem z wyswietlaniem samolotow na Vatsim. Mianowicie po zalogowaniu do sieci przez chwile widac wszystkie samoloty a potem albo znikaja wszystkie albo zostaje tylko jeden. Probowalem recznie dolaczyc do sesji squawkboxa ale to tez nie dziala. Mam zainstalowane SB4 dla FS9 i FSX rownoczesnie.

    Sprzet:
    WIN7 x64
    laptop ASUS K52J
    Sony A290 + Sony DT 18-55 mm + Tamron AF 70-300 mm Di LD Macro
    https://www.facebook.com/EprzSpottingTeam


Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •