Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
  1. #1

    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Kraków

    Domyślnie Saitek Cyborg X - FS9


    Polecamy

    Cześć. Mam problem z przepustnicą w Saiteku Cyborg X w FS9.
    Zdjęcie pomocnicze na początek: http://www.awd-it.com/ProdImages/543..._-_PS38_xl.jpg
    Przepustnica po lewej działa normalnie i jest podpisana jako oś Z. Przepustnica po prawej jest podpisana jako Suwak. W FS9 da się ją przypisać, ale nie działa.
    Sterowniki zainstalowane. Proszę o pomoc.
    Ostatnio edytowane przez RzEmYk ; 01-04-2011 o 19:39 Powód: .
    Pozdrawiam
    Dawid =)

  2. #2
    Moderator Senior Screener
    Awatar Pzlm28

    Dołączył
    Jun 2009
    Mieszka w
    EPKK

    Domyślnie

    Mam ten sam problem, ale to jest coś z FS9, ponieważ tylko w nim nie działa, a w innych grach działa normalnie.
    Ostatnio edytowane przez RzEmYk ; 01-04-2011 o 19:40 Powód: nie działa

    .................Don't let me die, I want to fly

  3. #3

    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Kraków

    Domyślnie

    Dzięki za odpowiedź Widocznie staruszek nie zna czegoś takiego jak "cyborg". Na pewno nie ma jakiegoś sposobu, żeby to naprawić ?
    Pozdrawiam
    Dawid =)

  4. #4
    ModTeam
    Awatar RzEmYk

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Tarnów i okolice

    Domyślnie

    A jak to przypisujesz w FSie? Pokaż screen z przypisania osi.
    [Blaszak: MSI Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX1080, Win7, P3D v4.5. EOS 500D+C 15-85 IS USM+C 50 1.8 STM]

  5. #5

    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Kraków
    Pozdrawiam
    Dawid =)

  6. #6
    ModTeam
    Awatar RzEmYk

    Dołączył
    Feb 2007
    Mieszka w
    Tarnów i okolice

    Domyślnie

    A przypisz "suwak" np. do osi klap i sprawdź czy zadziała.
    [Blaszak: MSI Z87-G43, 4670K, 4x4GB dual, GTX1080, Win7, P3D v4.5. EOS 500D+C 15-85 IS USM+C 50 1.8 STM]

  7. #7

    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Kraków

    Domyślnie

    Nie działa. Ale zauważyłem, że jak dam "suwak" do przepustnicy silnika drugiego to po potwierdzeniu ustawień przepustnica przechodzi do pozycji jakieś 40%. Dzieje się tak też gdy np. wejdę do ustawień, wyjdę z nich to przepustnica silnika drugiego znowu przechodzi do pozycji ~40%. Tak samo dzieje się z klapami tylko ustawiają się na 10*.
    Pozdrawiam
    Dawid =)

  8. #8

    Dołączył
    Nov 2009
    Mieszka w
    Basingstoke, UK

    Domyślnie

    Witam

    Ja juz w FS nie siedze od dluzszego czasu, ale w FS9 bylo cos takiego jak FSUIPC i tam mzona bylo pozmieniac wartosci min, 0, max dla suwakow i osi, moze to cos pomoze z problemem 40%, mozna tam rowniez ustawic czulosc przyciskow, jesli klapy masz pod przyciskami.
    Pozdrawiam
    Lukasz

  9. #9
    Awatar Pluxe

    Dołączył
    Jun 2008
    Mieszka w
    EGLL

    Domyślnie

    Te funkcje są dostępne tylko w płatnym FSUIPC.
    Pozdrawiam, Pluxe

  10. #10

    Dołączył
    Jul 2009
    Mieszka w
    Kraków

    Domyślnie


    Polecamy

    Zainstalowałem sobie FSX-a i tam działa prawidłowo. Będę grał na zmianę.
    Ostatnio edytowane przez RzEmYk ; 03-04-2011 o 21:09 Powód: .
    Pozdrawiam
    Dawid =)

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •