Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Klatki FS2004

  1. #1
    Awatar FR8228

    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    EPLL

    Angry Klatki FS2004


    Polecamy

    Witam. Mam taki problem:
    Zrobiłem format na moim komputerze, zainstalowałem FS2004 i parę dodatków. Ustawienia mam takie same jak przed formatem. Przed formatem ilość klatek wahała się od 10 do nawet 35 fps. Teraz ( tzn. po formacie) mam 1 klatkę na 10/20 sek. Dzieje się tak nawet na najniższych ustawieniach.
    Mój skromny sprzęt:
    Procesor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz
    4GB RAM-u (korzysta tylko z 3, nie wiem dla czego)
    Karta graficzna: GIGABYTE Radeon X1550 (256 MB)
    System: Microsoft Windows 7 Home Premium (x64)
    Płyta główna: Asus P5VD2-VM/SI
    Z góry dzięki za pomoc.

  2. #2
    Awatar Pluxe

    Dołączył
    Jun 2008
    Mieszka w
    EGLL

    Domyślnie

    Zainstalowałeś sterowniki do płyty głównej i karty graficznej (zwłaszcza)?
    Pozdrawiam, Pluxe

  3. #3
    Awatar FR8228

    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    EPLL

    Domyślnie

    Zainstalowałem.

  4. #4
    Awatar Pluxe

    Dołączył
    Jun 2008
    Mieszka w
    EGLL

    Domyślnie

    Sterowniki do karty zainstalowałeś dokładnie takie same, jak poprzednio, czy jakąś inną wersję?
    Pozdrawiam, Pluxe

  5. #5
    Awatar FR8228

    Dołączył
    Sep 2011
    Mieszka w
    EPLL

    Domyślnie

    Takie same, usunąłem dodatkowe AI i chodzi, ale i tak przed formatem z zainstalowanym AI chodziło bez problemu...

  6. #6
    Awatar Dominio777

    Dołączył
    Jan 2009
    Mieszka w
    Sędziszów Młp

    Domyślnie


    Polecamy

    Od jakiegos czasu mam podobny problem. Po reinstalacji FS9 mam duze problemy z klatkowaniem, nawet na przelotowej czasami spada do 1-3 FPS.Na wiekszych lotniskach nawet sie kolowac czasami nie da. Mam zainstalowane paczki od WOAI i traffic na 100%. Przed reinstalacja nawet z tak ustawionym Ai na duzych lotniskach mialem okolo 10-13 FPS(nawet w 767 od Level-d). Przed reinstalacja zeby nie instalowac od nowa wszystkich paczek WOAI skopiowalem samoloty i pliki bgl do osobnego folderu i po ponownej instalacji FSa skopiowalem z powrotem tam gdzie byly. Czy to moze stwarzac problem? Przy zerowym ruchu chodzi plynnie. A czy mala ilosc miejca na dysku na ktorym jest FS moze też wplywac na klatkowanie (okolo 3GB wolnego miejsca)?

    Acer K52J
    Procesor:Intel Core I3 2x2.26 GHz
    Karta:Radeon HD6370M 1 GB
    Ram: 3 GB

    To moje ustawienia:



    Sony A290 + Sony DT 18-55 mm + Tamron AF 70-300 mm Di LD Macro
    https://www.facebook.com/EprzSpottingTeam

LinkBacks (?)


Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •